Classification of Lactic Acid Bacteria against Cytokine Immune Modulation
Author(s)
Torrens Zaragozá, FranciscoDate
2014-03Discipline
Ciencias ExperimentalesAbstract
As some functions of lactic acid bacteria (LABs) reside in cytoplasm or cell-wall components, more effects were
shown by fresh than by pasteurized yoghurt. Classification algorithms are proposed based on information entropy.
They use effects of living and pasteurized LABs on cytokines. Excessive number of results appear compatible with
data suffering combinatorial explosion; however, after the equipartition conjecture one gets a criterion: the best
classification is that in which entropy production is uniformly distributed. The classification agrees with the principal
component analysis. Ya que algunas funciones de bacterias ácido-lácticas (BALs) residen en el citoplasma o componentes de la pared celular,
más efectos mostró el yogur fresco que pasteurizado. Se propone algoritmos de clasificación basados en entropía
informacional. Usan efectos de BALs vivas y pasteurizadas en citoquinas. Aparece excesivo número de resultados
compatibles con los datos sufriendo explosión combinatoria; sin embargo, después de la conjetura de equipartición
uno obtiene un criterio: la mejor clasificación es aquella en la cual la producción de entropía está uniformemente
distribuida. La clasificación concuerda con el análisis en componentes principales.