Browsing by subject 
  •   RIUCV Home
  • Browsing by subject
  •   RIUCV Home
  • Browsing by subject
    • español
    • English
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of RIUCVCommunities and CollectionsAuthorsTitlesSubjectsUnesco subjectsTypes of documentsDisciplines

My Account

Login

OF INTEREST

HelpFAQCopyrightPoliciesSelf Archive guideDelegate Self Archive guide

OF INTEREST

Browsing by subject "Antioxidants"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-5 of 5

  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Antioxidant capacity of 5-Fluorouracile and new fluorinated uracil derivates 

      Casanova Sorní, Carlos; Moreno Sancho, María de la LuzUCV authority; Miranda Sanz, M.; Almansa Frías, I.; Falcó Montesinos, Antonio; [et al.] (2018-03)
    • Determinación de la actividad tóxica de extractos optimizados de Palmaria y Porphyra para el tratamiento de la lesión por isquemia/reperfusión 

      Polanco Irisarri, D.; Padrón Sanz, Carolina (2020-03-24)
    • Especies vegetales como antioxidantes de alimentos 

      Serra Bisbal, Juan José; Melero Lloret, Joana; Martínez Lozano, Gemma; Fagoaga García, Carmen ConcepciónUCV authority (2020-03-24)
    • Essential Oils as Natural Antimicrobial and Antioxidant Products in the Agrifood Industry 

      Dolores Ibáñez, M.; López-Gresa, M. Pilar; Lisón, Purificación; Rodrigo, Ismael; Bellés, José María; [et al.] (2020-03-24)
    • Mejora de la estabilidad oxidativa de aceites y grasas con productos naturales 

      Redondo Cuevas, LucíaUCV authority (2018)

      © Universidad Católica de Valencia | Legal warning | riucv@ucv.es | Suggestions